Wij steunen stichting geven om elkaar!.

"Deze stichting heeft tot doel bevordering van gezondheid en leefomstandigheden van mensen die niet in staat zijn om hiervoor middelen ter beschikking te hebben of te krijgen."

 

Ons doel

 

Ons eerste doel is om een gezin te helpen bij het bekostigen van dolfijntherapie op Curaçao. De jongste zoon Bowdy van het gezin lijdt aan de aangeboren ongeneeslijke zeldzame ziekte Tubereuze Scleroses Complex, ook bekend als de ziekte van Bourneville. TSC is een erfelijke ziekte die gepaard kan gaan met afwijkingen van de huid, hersenen, nieren, het hart en andere organen. Bij Bowdy is de ziekte actief in huid hart en hersenen.

 

Als gevolg van deze ziekte heeft hij ernstige moeilijk behandelbare epilepsie. Mede daardoor een geestelijke, spraak en motorische achterstand. Als onderdeel van zijn behandelplan zou het goed voor hem zijn om de dolfijntherapie te volgen. De therapie heeft als resultaat dat kinderen met een beperking hun fysieke, verbale en sociale vaardigheden zullen verbeteren.Stichting Geven om Elkaar geeft daarbij graag een helpende hand. Met uw Hulp!

 

Elke deelnemer van de Pinkstermeeting met een show auto/bike draagt hier automatisch hun steentje aan bij door middel van de entree.

 

 

 

 

 

meer te weten komen?

LOCATIE.

Wij steunen.

Main sponsor.

Webdevelopment.

'T Goor 23

7071 PC Ulft

Industrie Terrein de Rieze

Copyright © PINKSTERMEETING . All rights reserved.

webhosting.